Consultanţă documente personale

Oriunde ai fi, fără zile de concediu, fără deplasări inutile, la orice oră, preţuim timpul tău !

   Permisul de conducere se poate obține mai ușor începând cu anul 2013 dacă te afli în România, însă echipa site-ului Consultanță Documente Personale are soluții și pentru cei care se află în străinătate și au nevoie de obținerea unui nou permis de conducere în locul celui expirat, pierdut, furat , distrus, ca urmare a schimbării domiciliului, a numelui, prenumelui sau pur și simplu aveți nevoie să obțineți un permis de conducere model nou .  
   Astfel, vă oferim asistență  pentru întocmirea dosarului de preschimbare, completarea formularelor, analiza costurilor și durata serviciului , eventual chiar reprezentare prin împuternicire în țară . Atenția noastră este concentrată pe posesorii de permise de conducere românești, pentru cetățenii români și străini care se află în afara granițelor României.
    De asemenea, avem în vedere cetățenii români și cetățenii străini care au obținut un permis de conducere în străinătate și doresc preschimbarea cu unul similar românesc fără susținerea unor examene suplimentare, pentru  ţările cu care România are acord în acest sens.
    Site-ul Consultanță Documente Personale "decodează" toate problemele legate de obținerea unui nou permis, obținerea unui duplicat, cum și unde se face vizita medicală, cât este valabil un permis de conducere în funcție de categoriile înscrise, pentru toți deținătorii de permise de conducere românești oriunde s-ar afla, în țară sau străinătate.  
  

Formularul pentru autentificare

Calendar

«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sondajul nostru

Esti interesat de aceste servicii ?
Total răspunsuri: 5

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0