Consultanţă documente personale

Oriunde ai fi, fără zile de concediu, fără deplasări inutile, la orice oră, preţuim timpul tău !

   Serviciile pe care le propunem în această secţiune se referă la identificarea celor mai bune soluţii pentru obţinerea certificatelor de stare civilă (naştere, căsătorie. deces ) pentru persoanele care au produs evenimente de stare civilă în străinătate, dar şi în ţară, şi au nevoie de transcrierea sau înscrierea certificatelor de stare civilă româneşti. 
   Vă oferim asistenţă în completarea dosarului cu documente necesare, identficăm şi vă propunem cele mai eficiente variante de costuri şi termene de la întocmirea dosarului până la obţinerea certificatului de stare civilă . 
   În această gamă de servicii se regăseşte recunoaşterea sentinţelor judecătoreşti pronunţate în străinătate, de către o instanţă de judecată din România pentru ca efectele sentinţei din străinătate să fie recunoscute şi pe teritoriul României.  Hotărârea judecătorească străină produce efecte în altă ţară dacă se îndeplinesc cerinţele stabilite de legea statutului unde se invocă acele efecte. Aceste cerinţe legale constau, de regulă, în recunoaşterea hotărârii judecătoreşti străine sau în obţinerea exequatur-ului pentru acea hotărâre. 

Formularul pentru autentificare

Calendar

«  Mai 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Sondajul nostru

Esti interesat de aceste servicii ?
Total răspunsuri: 5

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0