Consultanţă documente personale

Oriunde ai fi, fără zile de concediu, fără deplasări inutile, la orice oră, preţuim timpul tău !

   Începând cu 1 ianuarie 2007, dată  la care România a devenit membră cu drepturi depline a uniunii Europene, cartea de identitate poate fi folosită în locul paşaportului pentru a călători în  Uniunea Europeană şi în statele SEE/AELS: Islanda Islanda  Liechtenstein Norvegia Norvegia ElveţiaElveţia , şi următoarele state: Albania Albania  Andora  Bosnia şi Herzegovina  Insulele Canare   Insulele Feroe  Gibraltar  Guernsey  Insula Man  Jersey Republica Macedonia Republica Macedonia  Monaco  Muntenegru  San Marino Serbia Serbia  Vatican .
   Cartea de identitate se eliberează fiecărui cetăţean român, la împlinirea vârstei de 14 ani , cu excepţia cetăţenilor români domiciliaţi în străinătate. Aceştia din urmă pot aplica pentru o carte de identitate provizorie în cazul în care au reşedinţă temporară, valabilă timp de un an.
   Cartea de identitate şi cartea de identitate provizorie se eliberează, de către serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor de la locul de domiciliu sau reşedinţă al persoanei fizice, în baza cererii pentru eliberarea actului de identitate, depusă personal şi a documentelor necesare . 
   În situaţia în care solicitantul actului de identitate se află temporar în străinătate, depunerea cererii sau, după caz, înmânarea actului de identitate se poate face şi pe bază de procură specială obţinută de la misiunile diplomatice ori oficiile consulare ale României din statul respectiv.
   Consultanţă documente personale vă oferă cele mai bune soluţii pentru procurarea actului de identitate de la întocmirea formalităţilor până la obţinerea documentului solicitat . 
    

Formularul pentru autentificare

Calendar

«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sondajul nostru

Esti interesat de aceste servicii ?
Total răspunsuri: 5

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0