Consultanţă documente personale

Oriunde ai fi, fără zile de concediu, fără deplasări inutile, la orice oră, preţuim timpul tău !

   În această secţiune venim în întampinarea cetăţenilor români care au  emigrat în anii comunismului dar şi după anii '90, care dintr-un anumit motiv au trebuit să renunţe, au pierdut sau li s-a retras cetăţenia română, şi pentru cetăţenii străini care solicită obţinerea cetăţeniei române pentru prima dată.
   Deşi au trecut mulţi ani pentru cei aflaţi in această situaţie, iar in acest timp au avut loc mai multe evenimente de stare civilă ( ex. căsătorii, naşteri, divorţuri, schimbarea numelui ca urmare a naturalizării, altele), sau actele de stare civilă si identitate au fost reţinute la plecarea din România,  vă punem la dispozitţe expertiza noastră pentru redobândirea cetăţeniei române şi pentru a reintra în posesia documentelor româneşti .
   Pentru majoritatea celor care au emigrat în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda, dar şi în Europa, datorită distanţei mari faţă de România , a distanţei mari chiar şi până la cea mai apropiată misiune oficială (consulat, ambasadă) a României în ţara de domiciliu,  putem oferi servicii complexe, pornind de la reglementarea statutului juridic faţă de statul român, rectificarea numelui (urmare a naturalizării), până la eliberarea actelor de stare civilă, identitate, călătorie şi permise de conducere . 
   Cetăţenilor străini care solicită dobandirea cetăţeniei române pentru prima dată le putem oferi sprijin la întocmirea dosarului si asistenţă  pe durata intregului proces .

Formularul pentru autentificare

Calendar

«  Noiembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Sondajul nostru

Esti interesat de aceste servicii ?
Total răspunsuri: 5

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0